Incarcare... Asteptati...

Cautati un produs

anume si nu l-ati gasit pe site?

CONTACTATI-NE!

Adresa de e-mail*:

Numar de telefon*:

Detalii*:


Newsletter


Termeni si conditii

1. Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului www.netdevice.ro a fost alcatuit in directa colaborare cu producatorii sau distribuitorii autorizati ai produselor de pe site.
Dat fiind faptul ca www.
netdevice.ro prezinta produsele cu buna credinta si in conformitate cu datele furnizate de acestia, fara alterarea sau omiterea intentionata a niciunei informatii, nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele pe care ni le-au pus la dispozitie reprezentantii fiecarui produs. Totusi, am incercat sa minimalizam toate greselile sau nelamuririle care pot aparea din lipsa unor specificatii, traduceri, interpretari ori editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate.
Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu informativ.
Produsele livrate pot diferi pe alocuri de imaginile prezentate datorita modificarii unor caracteristici, insusiri sau a design-ului, fara notificarea noastra prealabila de catre producatori sau distribuitori.

S.C. AD NET MARKET MEDIA S.A. nu poate fi considerata raspunzatoare de provocarea unor pagube de orice natura (materiale sau morale, inclusiv de imagine sau violarea intimitatii personale) datorate utilizarii produselor cumparate de pe site-ul www.netdevice.ro si utilizate fie defectuos, fie ilegal, fie cu rea-credinta, ori impotriva avertismentelor postate pe acest site sau in instructiunile de folosinta ale produsului.
Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de catre AD NET MARKET MEDIA S.A.  de la clientul respectiv pentru produsul in cauza.

2. Conditii de returnare

Dupa expedierea, respectiv primirea de catre client a produselor, clientul netdevice.ro poate returna produsul (produsele) cumparat(e) in urmatoarele conditii:
Cumparatorul are dreptul sa notifice IN SCRIS comerciantului ca renunta la cumparare, fara a suporta alte penalitati, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, in situatia in care constata ca INSUSIRILE SAU PROPRIETATILE PRODUSULUI RESPECTIV, PREZENTATE PE SITE, AU FOST DE NATURA SA-L INDUCA IN EROARE PRIVIND CALITATEA SAU INSUSIRILE PRODUSULUI PRIMIT.
Returnarea produselor se face pe cheltuiala EXCLUSIVA a clientului (cheltuieli de transport sau livrare).
Pentru a putea fi returnate, produsele trebuie sa fie in perfecta stare de functionare, fara a fi deteriorate si trebuie sa fie insotite de AMBALAJELE ORIGINALE, precum si de FACTURA SI CHITANTA in original.
Costul produsului va fi rambursat cumparatorului in termen de maxim 15 de zile si nu va include si costul transportului si al ambalarii pentru returnare.

3. Garantiile produselor

Produsele electronice cumparate prin intermediul site-ului www.netdevice.ro beneficieaza de garantia specificata pe site, in pagina fiecarui produs in parte.
Garantia nu acopera eventualele defecte ce pot aparea ca urmare a utilizarii abuzive sau in neconcordanta cu specificatiile produsului respectiv, ori nefunctionarea temporara datorata starii de incarcare a bateriilor de proba livrate cu produsul (acolo unde este cazul).
Produsele la care apar defecte in perioada de garantie vor fi ori reparate pe cheltuiala S.C. AD NET MARKET MEDIA S.A., ori inlocuite (de la caz la caz).

4. Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.netdevice.ro , ORI DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.netdevice.ro VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.netdevice.ro SI VA DECLANSA CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA AUTORILOR.

5. Politica de confidentialitate

S.C. AD NET MARKET MEDIA S.R.L., in calitate de administrator al site-ului www.netdevice.ro, este inregistrata in "Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal" la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sub nr.16403

Securitatea datelor personale si a informatiilor
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, pentru a factura si livra produsele comandate, pentru anuntarea noutatilor sau promotiilor in curs, etc..., si in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul www.
netdevice.ro, ele fiind accesibile numai personalului autorizat al Societatii, prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile date personale, in forma sub care le-a introdus.
www.
netdevice.ro nu primeste si nu stocheaza informatii despre cardul dumneavoastra.

Site-ul www.
netdevice.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor aflate sub controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul www.netdevice.ro, Societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, S.C. AD NET MARKET MEDIA S.A. prin intermediul site-ului www.
netdevice.ro, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este completatrea cu respectarea prevederilor legale a actelor fiscale ce insotesc produsele comandate de Dvs., precum si tinerea Dvs. la curent cu noutatile si ofertele promotionale ale www.netdevice.ro, numai in cazul in care ati ales in mod explicit aceasta prin bifarea optiunii corespunzatoare din formularul de creare cont. Daca doriti sa nu mai primiti din partea www.netdevice.ro materiale promotionale pe adresa Dvs. de mail, accesati "Contul meu" si debifati optiunea. Conform legislatiei interne, sunteti obligat(a) sa furnizati datele cerute, acestea fiind necesare respectarii de catre firma noastra a legislatiei privind eliberarea documentelor fiscale. Refuzul Dvs. de a furniza datele cerute determina nelivrarea produselor. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre www.netdevice.ro si nu sunt comunicate niciunui alt destinatar. Daca doriti sau nu sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de www.netdevice.ro, procedati in consecinta in formularul "Contul meu" respectiv "Autentificare", prin bifarea sau debifarea optiunii "Sunt de acord sa primesc informatii despre produsele si serviciile www.netdevice.ro". Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. AD NET MARKET MEDIA S.A.. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra NU vor fi transferate in alte tari sau state. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil. Observatie: orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

6. Utilizarea serviciilor oferite de www.netdevice.ro implica acceptarea urmatoarelor clauze de bun simt:

Pentru inregistrarea ca utilizator al www.netdevice.ro, clientul (beneficiarul) trebuie sa furnizeze la crearea contului date reale si complete, pentru a putea fi contactat in vederea unei minime verificari a identitatii si a putea fi efectuate actiunile referitoare la livrare, in coditii sigure atat pentru furnizor cat si pentru beneficiar.
Contul unui utilizator poate fi suspendat daca se constata ca este folosit in scopuri de frauda, cum ar fi:copierea partiala sau totala a continutului site-ului www.
netdevice.ro, adaugarea de comentarii automate, a spam-ului, atacuri de tip hacker, etc...
Fiecare utilizator este raspunzator de pastrarea in siguranta a datelor sale de autentificare (username si parola) pe site-ul www.
netdevice.ro; in cazul in care un utilizator uita parola sa de acces, aceasta poate fi recuperata folosind optiunea "Ai uitat parola?" din pagina "Autentificare".

7. Drepturi de autor (copyright):

Continutul intregului site www.netdevice.ro (texte, imagini, comentarii, baze de date, scripturi) este proprietatea S.C. AD NET MARKET MEDIA S.A. sau a colaboratorilor sai (producatori, furnizori, distribuitori, etc...) si este protejat de legea drepturilor de autor. Nu este permisa folosirea niciunei date de pe site-ul www.netdevice.ro fara acordul scris al S.C. AD NET MARKET MEDIA S.A. ori al respectivilor colaboratori.

8. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila.In cazul in care toate tentativele de stingere a conflictului pe cale amiabila esueaza, competenta solutionarii acestuia revine instantelor de judecata romane.