Incarcare... Asteptati...

Cautati un produs

anume si nu l-ati gasit pe site?

CONTACTATI-NE!

Adresa de e-mail*:

Numar de telefon*:

Detalii*:


Newsletter


Garantie

     Echipamentele Cisco prezentate pe site-ul nostru sunt echipamente Cisco second hand sau noi. Produsele sunt verificate riguros si sunt in perfecta stare de functionare, iar aspectul lor fizic este corespunzator.

1. Termenul de garantie al produselor este cel specificat in Certificatul de Garantie. Conditiile de garantie se asigura in conformitate cu prevederile OG 21/92 si ale Legii nr. 449/2003, cu completarile si modificarile ulterioare.

2. Garantia produselor este de 12 luni de la data receptiei.

3. Garantia pentru produsele Ad Net Market Media se acorda la punctul de lucru din Bd. Pipera nr. 1/VI, Twin Towers Barba Center, corp 1, etaj 8, Voluntari, Ilfov, Cod postal 077190

4. La solicitarea acordarii garantiei pentru un produs comercializat de noi va fi necesar sa il prezentati cu TOATE  accesoriile cu care s-a livrat precum si cu ambalajul original (este obligatorie pastrarea ambalajului original pe toata durata garantiei). De asemenea produsul trebuie insotit de factura fiscala in original insotita de chitanta fiscala (sau in cazul in care s-a eliberat bon fiscal trebuie insotit de acesta) si certificatul de garantie. Fara prezentarea acestor acte precum si a ambalajului original si a accesoriilor cu care a fost livrat suntem in imposibilitatea de a asigura garantia. Se va refuza receptia in vederea asigurarii garantiei pentru acele produse care nu vor avea etichetele sau sigiliile de garantie intacte, atat ale furnizorului cat si ale producatorului.

5. Garantia nu se acorda produselor care in opinia specialistilor nostri motivata in scris prezinta malfunctionalitati datorate transportului, manipularii, instalarii improprii, folosirii si exploatarii neconforme cu instructiunile de utilizare, pentru daune provocate din cauza reparatiilor, interventiilor sau instalarii executate de persoane neautorizate, de schimbari ale starii originale a aparatului, de influente naturale sau de pastrare in conditii improprii. De asemenea, nu se acorda garantie in cazul produselor care prezinta defecte mecanice vadite sau componente electronice integrate de putere mica explodate. Uzura normala mecanica a produselor nu face obiectul garantiei.

6. Reclamatiile privind calitatea produselor se pot face in interval de 10 zile calendaristice de la achizitionarea produsului.  Produsele vor trebui prezentate la sediul firmei in mod obligatoriu cu toate accesoriile si ambalajele cu care au fost achizitionate.

7. Nu raspundem de eventualele probleme de compatibilitate cu subansamblele achizitionate de la alte firme. De asemenea nu ne asumam nici o raspundere pentru subansamblele care sunt folosite cu sisteme ce nu corespund ca performante cu specificatiile producatorului respectiv.

8. Garantia se acorda numai clientilor nostri, in mod exclusiv subansamblelor si echipamentelor achizitionate de la firma Ad Net Market Media, noi nefiind in nici un caz raspunzatori in fata tertilor care vor fi achizitionat produsele comercializate de noi prin clientii nostri.

9. Firma noastra nu isi asuma nici o raspundere privind pierderile de informatie soft ce ar putea surveni ca urmare a unor defectiuni sau in cazul reparatiei echipamentelor, ci doar obligatia de a remedia aceste defectiuni, de aceea insistam asupra necesitatii de a face back-up pentru orice programe sau date importante in domeniul solicitarii garantiei pentru un produs presupus defect. Garantia pe care o acordam pachetelor software se refera exclusiv la integritatea mediului de stocare. Perioada de garantie este de minim 12 luni de la data cumpararii produsului. Modificarile de configurare si utilizarea incorecta a produselor software exonereaza vanzatorul de orice raspundere. Utilizarea pachetelor software in afara scopurilor pentru care au fost pregatite, nu poate implica responsabilitatea vanzatorului dar poate implica responsabilitatea cumparatorului, in cazul in care nu sunt respectate prevederile legale in vigoare.

10. In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei (datorate convingerii Dvs. eronate ca ar exista un defect) veti fi obligat la plata contravalorii manoperei de investigare a produsului fixata pausal la valoarea de 10 euro (la cursul BNR) pe ora.

11. Departamentul tehnic va efectua operatiunea de service in termen de 15 zile lucratoare de la receptia echipamentelor. In cazul in care repararea/inlocuirea produsului necesita o perioada de timp de peste 15 zile, departamentul tehnic va face o estimare a timpului necesar de reparare/inlocuire al produsului.

12. Produsele comercializate respecta specificatiile din Declaratiile de Conformitate emise de Ad Net Market Media. Declaratiile de conformitate emise de societatea noastra se bazeaza pe documentele furnizorilor nostrii, precum si pe normele si metodologiile interne de manipulare si depozitare din magazinele si depozitele Ad Net Market Media, care asigura, prin metode specifice fiecarei categorii de produse, pastrarea conformitatii produselor.

      Prin prezenta noi Ad Net Market Media S.A. cu adresa in Bd. Basarabia nr.96B, Sector 2, Bucuresti, garantam produsele pe care le comercializam pentru defectele ce pot aparea in perioada de garantie in conformitate cu prevederile O.G. 21/1992 si L. nr.  449/2003.