Incarcare... Asteptati...

Cautati un produs

anume si nu l-ati gasit pe site?

CONTACTATI-NE!

Adresa de e-mail*:

Numar de telefon*:

Detalii*:


Newsletter


Cum comand

 

      I.   Comanda prin e-mail

Pentru comenzi prin e-mail va rugam sa specificati produsul, modelul si cantitatea dorita la adresa de e-mail office @ netdevice . ro si unul din consultantii nostri de vanzari o sa va raspunda in cel mai scurt timp.

       II.   Comanda telefonica

Pentru comenzi telefonice sunati la numarul de telefon afisat mai jos si unul dintre consultantii nostri de vanzari va prelua comanda :

          Telefon Vanzari:   0733.107.086

      III.   Comanda online

Aceasta este metoda recomandata pentru a comanda produse deoarece:

  • Produsul este identificat clar si sunt evitate orice erori de comanda;
  • Ora la care lansati comanda este certa si ne va permite sa ne respectam promisiunea de a va raspunde in maxim 60 de minute;


Pentru a lansa comenzi este necesar sa va inregistrati (adica sa va faceti un cont de client), folosind date de identificare valide. Magazinul foloseste un cos de cumparaturi virtual, in care dumneavoastra adaugati produse folosind butonul Adauga in cos. Acest buton il puteti gasi sub fiecare produs, la lista de produse sau in dreapta produsului la pagina cu detalii despre produs.

Dupa ce ati adaugat un produs in cos, se va deschide pagina unde este prezentat continutul cosului de cumparaturi. In acest moment puteti fie sa va intoarceti la pagina anterioara folosind butonul Continua Cumparaturile, fie sa trimiteti comanda folosind butonul Finalizeaza.
Cand va decideti sa trimiteti comanda, in ecranul Finalizeaza comanda aveti de ales Datele de facturare ale cumparatorului, adresele de facturare si de livrare, precum si modalitatile de plata si livrare.
Pentru Finalizarea comenzii este nevoie sa urmati cativa pasi dupa autentificare:

    1. Detalii de Facturare: puteti sa utilizati datele de facturare existente sau alte adrese de facturare folosind butonul Vreau sa utilizez o adresa de facturare noua. Pentru confirmare dati click pe butonul „Factureaza pe adresa aceasta”.

    2. Detalii Livrare: alegeti adresa de livrare existenta sau introduceti o alta adresa apasand butonul Vreau sa utilizez o adresa de livrare noua. Pentru confirmare dati click pe butonul „Livreaza la aceasta adresa”.

   3. Metoda de transport: alegeti daca doriti sa ridicati dvs produsul de la sediul nostru sau sa fie trimis prin Curier. Dupa selectare dati click pe butonul „Continuare”.

   4. Confirmarea comenzii: verificati daca este in regula comanda afisata. La „Modul de plata” alegeti cum doriti sa faceti plata. Pentru a ne transmite un mesaj legat de comanda efectuata puteti folosi campul „Observatii Comanda”. Pentru confirmare dati click pe butonul „Finalizare”.

Veti primi automat pe e-mail confirmarea comenzii si in cel mai scurt timp un reprezentant de la vanzari o sa va contacteze. Preturile de pe site sunt informative si se pot modifica in orice moment, in functie de stocul global.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare-cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Confirmarea de comanda, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile cu personalul netdevice.ro (prin telefon, e-mail  sau  orice alte metode)  nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta. 

     IV. Livrarea Produselor

  1. Produsele se pot ridica de la punctul de lucru Ad Net Market Media S.A.,
    Bd. Pipera nr. 1/VI, Twin Towers Barba Center, corp 1, etaj 8, Voluntari, Ilfov, Cod postal 077190
  2. Livrarea produselor se poate face prin curier, costul transportului fiind suportat de catre client.

 Livrarea produselor prin curier se face in maxim 48 ore dupa ce se primeste confirmarea platii.
 Pentru produsele care nu sunt pe stoc si se aduc la comanda este necesar un avans de 40% din valoarea totala a comenzii.